Výroba byla pozastavena

Vážení zákazníci, výroba čokolády byla pozastavena. Přijaté objednávky zůstanou nevyřízeny.
Děkujeme za pochopení. Vaše Chocoloco.

Ochrana osobních údajů

Pro účely registrace na stránkách CHOCO LOCO budeme požadovat několik údajů, které budeme uchovávat důsledně zabezpečené a v největším utajení. Všechny osobní údaje, které poskytnete ETC Gastro, s.r.o. jsou důkladně zabezpečeny. Zavazujeme se dodržovat důvěrnost Vašich osobních údajů.

Společnost ETC Gastro, s.r.o. bude interně používat údaje, které poskytnete tak, aby Vaše objednávka byla zpracována hladce, od zaplacení do doručení; k zlepšení našich služeb pro Vaši spokojenost; a pro přizpůsobení komunikace (e-maily, informace o novinkách) dle Vašich preferencí. 

Společnost ETC Gastro s.r.o. tímto informuje zákazníky CHOCO LOCO, že bude v rozsahu povoleném příslušnými právními předpisy předávat osobní údaje k zajištění řádného doručení objednávek svými logistickými partnery, některých aspektů poprodejního servisu, a k provádění průzkumů o spokojenosti.
 
Máte právo k přístupu, opravě nebo změnám Vašich osobních údajů.
Všechny osobní údaje jsou uchovávány v přísném utajení v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

© 2011 ETC Gastro s.r.o., Všechna práva vyhrazena. (informace o ochraně osobních údajů)
Pro správnou funkci konfigurátoru čokolády nevypínejte na svém prohlížeči podporu Javascriptu. Webové stránky dělá Magnoliadream.